Cijene prevoza pokojnika kao i predjeni kilometri

Od početka našeg rada pa sve do danas bazirali smo se isključivo na međunarodni prevoz pokojnika i vremenom smo stekli mnoga iskustva kao i poznanstva širom EU. Sa tim vam dajemo garanciju da će prevoz kao i cijela organizacija sahrane proći u najboljem redu!

Neki od skorije izvrsenih prevoza :

Prevoz iz Spital-a (Austrija) u Banjaluku(BiH) : Banjaluka – Spital 585km do Ambasade u Becu 60 km, Bec – Banjaluka 565 km. Ukupno 1210km. Cijena prevoza 990 eura sa svom potrebnom pogrebnom opremom.

Prevoz iz Minhen (Njemacka) u Zagreb (Hrvatska) : Zagreb – Minhen 545 km Ambasada Hrvatske se nalazi u Minhenu, Minhen – Zagreb 545 km. Ukupno predjenih kilometara 1100. Cijena prevoza 930eura sa sandukom (hrast) i svom ostalom pogrebnom opremom..

Prevoz iz Cirih (Zürich, Svajcarska) u Beograd (Srbija) : Beograd – Cirih 1261km iz Ciriha u Ambasadu u Bernu 122km i nazad Bern – Beograd 1374km, Ukupno 2770km. Cijena 1650 eura uz osnovnu verziju pogrebne opreme sanduk (hrast) krst pokrovi i jedan buket cvijeca sa natpisom.

Porodicu oslobadjamo bilo kakvog hodanja i završavanja dokumentacije, potrebno je samo da nam obezbijedite osnovne podatke o preminuloj osobi.

Cijenu prevoza pokojnika formiramo na osnovu predjenih kilometara, cijena po kilometru varira od 0.30 eura do 0.70 Cijene se krecu otprilike isto za sve zemlje EU (Italija, Slovenija, Njemacka, Austrija, Svajcarska, Danska, Holandija), mi zavrsavamo svu potrebnu dokumentaciju besplatno. Cijena pogrebne opreme se krece od 200 eura za osnovnu verziju (meko drvo) 350 eura za tvrdo drvo (hrast) pa do par hiljada eura.. Pisite nam preko kontakt forme ispod u sto kracem roku cemo vam objasniti proceduru prevoza kao i tacnu cijenu..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------