4.8/5 - (714 votes)

Od početka našeg rada pa sve do danas bazirali smo se isključivo na međunarodni prevoz pokojnika i vremenom smo stekli mnoga iskustva kao i poznanstva širom EU. Sa tim vam dajemo garanciju da će prevoz kao i cijela organizacija sahrane proći u najboljem redu!

Od davne 1998 godine se bavimo transportom pokojnika iz Nemačke i ostalih zemalja inostranstva u Srbiju. Za to vrijeme stekli smo poznanstva u konzulatima širom Njemačke, i tijela smo preuzimali u skoro svim većim bolnicama, mrtvačnicama staračkim domovima itd..

Možemo se pohvaliti i velikim iskustvom u ostalim zemljama EU a to su : Švajcarska, Austrija, Belgija, Holandija, Danska, Švedska, Italija itd…

Naša vozila u EU – Isječak iz GPS Lokatora
  1. Prevoz vršimo najnovijim vozilima koja su namjenski napravljena za prevoz preminulih
  2. Imamo pogrebnu opremu visokog kvaliteta od čisto hrastovog drveta
  3. Vršimo oblačenje pokojnika ukoliko je to potrebno
  4. Imamo svu potrebnu opremu za letovanje sanduka tako da i to obavljamo bez problema
  5. Dokumentaciju potrebnu za prevoz umrlih završavamo u rekordnom roku: (Standesamt( Sterbeukunde ), Gesunheitsamt (Leichenpass)
  6. Pratimo sve običaje i imamo iskustvo u prevozu pokojnika svih nacionalnosti
  7. Posjedujemo sve potrebne licence i dozvole za obavljanje prevoza!
  8. Nudimo najnizu cijenu prevoza i pogrebne opreme u okruzenju!

Cena prevoza pokojnika iz Nemačke za Srbiju

Cena prevoza ne zavisi od toga iz kog grada Nemačke se vozi ili koje je preminula osoba vjeroispovijesti, cena se formira isključivo na osnovu kilometara koje naša ekipa treba preći i pogrebne opreme koju vi odaberete. Cena prevoza po kilometru se kreće od 0,30 eur do 0,60 eur pogrebnu opremu imamo komplet od 200 eur za meko drvo komplet od 300 eur za pogrebnu opremu od hrasta, pa do verzija od 2500 eur i više. Naravno što se tiče cene prevota svakako nas kontaktirajte.

Porodicu oslobadjamo bilo kakvog hodanja i završavanja dokumentacije, potrebno je samo da nam obezbijedite osnovne podatke o preminuloj osobi.

Ukoliko odlučite da prevoz vaših najmilijih obavlja Funus Prevoz u toku obavljanja prevoza u svako doba imate informaciju gdje se nalazi ekipa sa tijelom pokojnika od 0-24h

Prevoz na relaciji Nemačka – Srbija traje najviše 24-32h od vaše potvrde

Ukoliko imate smrtni slučaj (ili očekujete) kontaktirajte nas i informišite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U što kraćem roku poslaćemo vam ponudu u kojoj je objašnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
Viber i WhatsApp DE : +4915774564467
-------------------------------------------------

Neka od Grobalja u Srbiji iz kojih smo vršili preuzimanje pokojnika ili smo dovozili u ista :

Beograd:

Novo bežanijsko groblje – Marka Čelebonovića, Beograd 11070, Srbija

Topcidersko Groblje – Pionirska, Beograd 11000, Srbija

Centralno Groblje – Zaplanjska 47a, Beograd, Srbija

Mirijevsko Groblje – Čarobne frule, Beograd 11000, Srbija

Novi sad :

Uspensko Groblje – Novosadskog sajma, Novi Sad, Srbija

Grbolje Gradsko – Novi Sad 403774, Srbija

Rusinsko Groblje – Bulevar kralja Petra I 42, Novi Sad, Srbija

Niš :

Gradsko Groblje Niš – Доње Међурово, Niš, Srbija

Novo groblje Niška Banja – Niška Banja, Srbija

Takodje smo vozili u gradska groblja u : Valjevo, Vranje, Zaječar, Zrenjanin, Jagodina, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Novi Pazar, Sombor, Čačak i jos mnoga druga.

Naravno imamo najvise iskustva u prevozu iz Njemačke ali svakodnevno putujemo i u : Svajcarsku, Austriju, Holandiju, Svedsku, Crnu goru, Italiju itd…

Prevoz pokojnika iz : Stuttgart, Minhen, Frankfurt, Ofenbach, Berlin, Hamburg, Dizeldorf, Regensburg, Augsburg, Inglostadt, Nirnberg, Ulm, Wiesbaden, Köln, Düsseldorf, Dortmund, Essen, Bremen, Dresden, Hanover, Dusiburg, Wuppertal, Bonn, Bielefeld, Wiesbaden, Augsburg, Aachen, Krefeld, Kassel, Padeborn, Pforzheim, Siegen i mnogi drugi..