Vrsimo prevoz pokojnika iz Inostranstva za Derventu.

Veliki broj Dervencana zivi u Inostranstvu, mozda naj vise zivi u Austriji Njemackoj, Svajcarskoj veliki broj takodje zivi u Italiji Sloveniji pa i dalekoj Danskoj Francuskoj itd..

Iz tog razloga stvorila se potreba za prevozom pokojnika iz tih mijesta u Derventu, vise od 20 godina Funus Prevoz sa svojim saradnicima se uspijesno bavi prevozom pokojnika iz Inostranstva, za to vrijeme stekli smo veliko iskustvo u prevozu pokojnika i organizaciji sahrane u domovini..

Kretali smo se po svim dijelovima Evrope kao i po Derventi i svim obliznjim mjestima : Bijelo Brdo, Brezici, Bukovac, Cerani, Crnca, Visnjik, Kalenderovci, Drijen, Ljupljanica, Kulina, Lug, Luzani, Socanica, Osinja, Misinci itd…


  • Obavljamo cijelu organizaciju sahrane u domovini, postujemo sve rokove i obicaje..
  • Za nase klijente vrsimo prikupljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika.
  • Prevoz vrsimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima, takodje saradjujemo sa pogrebnicimi koji nemaju problema u sporazumijevanju na stranim jezicima.

Kontaktirajte nas i informisite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U sto kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objasnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------