” Granice koje dijele život od smrti su sjenovite i nejasne. Niko ne može reći gdje jedne završavaju a gdje druge počinju ” .


Čovjek je stvoren da radi, razmišlja i planira, ali na kraju vidimo da nije sve u silnim obavezama jer se u njima izgubimo, zaboravimo na to da život nije vječan i mislimo da imamo vremena za sve, nažalost ishod često bude tužan, danas nas ima sutra nas nema. Tragedija se desi iznenada, a poznato je da je većina Balkana pa i samih stanovnika Crne Gore dosta u inostranstvu, ljudi koji su otisli da rade, takva tragedija ostavi najveću bol jer najbliži nisu bili tu.
Naša porodica, prijatelji, rodbina, kumovi i komšije ostaju da nas se sjećaju sa velikim bolom i patnjom, a porodica nema snage da do kraja isprati čitav jedan čin sahrane.


Ovakva vrsta usluge je jako teška i bolna, osjetljiva i samim tim je čini jedan tim profesionalaca kako biste Vašu upokojenu osobu sahranili sa dostajnstvom i kako biste se u miru oprostili od iste.

Naš tim obavlja usluge prevoza pokojnika efikasno i povoljno, uz najsavremenija vozila za takve potrebe ( klima uređaji, ventilatori,…), takođe spremanje pokojnika ( fizički i estetski izgled ), sređivanje dokumentacije, odvoz i dovoz pokojnika kući, od kuće ka groblju na posljednji pozdrav, takođe i usluživanje rodbine pred kućom upokojenog.

Svu papirologiju prepustite nama, uz podatke koji su nam potrebni o umrloj osobi koja Vi morate da izvadite.

Uz naše usluge ne morate da brinete o kilometrima, daljini puta, vremenskim uslovima , cijelu situaciju prepustite nama kako bi Vaša upokojena voljena osoba počivala u miru tamo gdje je ona željela ili gdje je porodica poželjela,i naravno kako bi posljednje putovanje pokojnika bilo dostojanstveno i u miru.

Našem timu je bitno da sam čin završimo što bolje kako bi porodica bila zadovoljna i samim tim mi prevozimo pokojnike svih vjera i nacija, za svakog naša usluga važi isto.
Zasigurno možemo da garantujemo za svoje usluge i svoju povoljnost kako biste kako dolikuje ispratili vašu voljenu pokojnu osobu.
Naša usluga je prisutna 24h kroz citavu godinu u bilo kojoj državi i bilo kojem gradu.
Olakšajte jednu obavezu sami sebi pozivom naše pomoći, jer mi ćemo vam je zasigurno olakšati uz vašu brigu manje a našu efikasnost više.
Ukoliko se odlučite da izaberte baš naše usluge, na vezi smo sa vama od preuzimanja tijela do dovoza u domovinu, tako da nas možete pozvati u vilo koje doba dana ili noći kako biste znali gdje se nalazi naš tim sa upokojnom osobom.

Ako ste imali smrtni slučaj pozovite nas ili ispunite upitnik i informišite se o daljim informacijama o prevozu i uslugama kao što su ( sanduk, oblačenje, sređivanje ).
Odmah vam šaljemo naše ponude i uz dogovori i cijenu cjelokupe procedure prevoza iz inostranstva do Crne Gore.

Možete nas kontaktirati na broj Viber WatssApp:
+ 387 66 162 418

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------

Vršenja prevoza u svim velikim gradovima i velikim državama.
Njemačka, Austrija, Švicarska, Slovenija, Hrvatska, Holandija, Svedska, Makedonija Italija i druge zemlje širom evrope, a slobodno možemo reći da su ovakve države odraz naše profesionalnosti i rada jer smo iz svih ovih država pozvani kako bismo pomogli i odradili svoj dio posla a porodicama olakšali, samim tim pohvaljeni od klijenata koji su se uvjerili u naše pružanje usluga ovakvog tipa.
Takođe naš tim je edukovan i samim tim na raspolaganju smo za strane zemlje i sa jezičkim sposobnostima, te lako i brzo stupamo u odnos ili komunikaciju sa određenim ljudima iz određenih država.
Vršimo ogranizaciju prevoza od kuće do groblja u svim gradovima Crne Gore kao što su : Bar, Bečići, Bijela, Bijelo Polje, Budva, Petrovac, Herceg Novi, Igalo, Tivat, Žabljak, Ulcinj, Sutomore, Danilovgrad, Kotor..

Gradovi Njemačke su gradovi koje smo najčešće radili, a pored Njemačke tu je Austrija i Švicarska kao i Slovenija.
Iz Budve do Minhena udaljenost je 1.162kilometra što znači da takav jedan put traje oko 13 do 14 sati kroz Hrvatsku i Sloveniju.
Put iz glavnog grada Crne Gore, Podgorice do Austrije Beča, iznosi 1.070kilometara, 11 do 12 sati aktivne vožnje bez stajanja i gužvi na putu takođe preko Hrvatske granice.
Učestale vožnje su nam na relaciji Austrija-Njemačka a to su Minhen, Stutgart, Hamburg, Berlin, Frankfurt, Dortmund, Ninberg i Lajpcig u Njemačkoj, a u Austriji Beč, Grac, Linc, Salsburg, Insburg, Vels, Kaufštajn, Baden i Vergl.
Takođe Slovenija i Švicarska gdje su sve češći naši odlasci a gradovi u kojima smo radili su : Ljubljana, Novo mesto, Ptuj, Maribor, Velenje, Kopar, Celje, Izola, Trbovlje, Nova Gorica ( u blizini Italije, koju smo takođe radili ) i Brežice i u Švicarskoj to su Ženeva, Bazel, Cirih, Bern, Lucern, San Galen, Lokarno, Bar i DubenDorf.
Ovakve usluge u ovako velikim državama i njihovim gradovima obično traje 24 do 48h, gdje najviše vremena ode u putu, koji traju jako dugo u zavisnosti od država gdje su jedne od daljih Italija.