5/5 - (7 votes)

Dug niz godina vrsimo prevoz pokojnika iz zemalja EU u Zepce, nudimo najnize cijene uz profesionalnu uslugu.

Transport pokojnika vrsimo iz Austrije, Njemacke, Svajcarske, Italije, Slovenije, Holandije, Hrvatske u Zepce i okolinu. A to je : Želeća, Živinice, Zenica i ostala mjesta.

Iz razloga sto veliki broj ljudi iz Zepca zivi u Hrvatskoj kada se dogodi smrt veliki broj ima zelju da svoje najblize sahrani u Zepcu tako da na Relaciji Žepče – Hrvatska putujemo svakodnevno. Nase saradnike imamo u većini gradova u HR a to su : Zagreb, Osijek, Rijeka, Varaždin, Dubrovnik, Poreč, Umag, Split pokojnike preuzimamo iz svih mjesnih i gradskih grobalja kao i bolničkih mrtvačnica.

  • Za naše klijente vršimo prikupljanje potrebne dokumentacije za prevoz umrlih u sto kraćem roku potpuno besplatno.
  • Pružamo uslugu oblačenja pokojnika ukoliko je to potrebno
  • Prevoz vršimo vozilima najnovije generacije koja su opremljena klima uredjajima
  • U ponudi imamo veliki izbor pogrebne opreme izradjene od hrastovog drveta. (imamo nasu proizvodnju pog. opreme tako da nudimo najnizu cijenu)
  • Pomažemo vam u organizaciji sahrane do najsitnijih detalja
  • Prevozom pokojnika se bavimo od 1998 godine!Kontaktirajte nas i informisite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U sto kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objasnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
Viber i WhatsApp DE : +4915774564467
-------------------------------------------------