U sklopu nasih pogrebnih usluga nudimo prijevoz pokojnika iz njemacke za hrvatsku.

Za prijevoz pokojnika dostupni smo svaki dan od 0h-24h, preko nasih saradnika nudimo vam ubjedljivo najnizu cijenu prijevoza u Hrvatskoj. U ponudi imamo pogrebnu opremu visokog kvaliteta od cistog hrasta kao i neke laganije varijante od mekog drveta.

Kontaktiranjem nase pogrebne sluzbe pomocu kontakt forme ispod u sto kracem roku dobicete sva potrebna upustva za prijevoz pokojnika kao i ostale pogrebne usluge..

Za nase klijente vrsimo prikupljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika.

Obavljamo cijelu organizaciju sahrane u domovini, postujemo sve rokove i obicaje..

Prevoz vrsimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima, takodje saradjujemo sa pogrebnicimi koji nemaju problema u sporazumijevanju na stranim jezicima.

Radimo tako sto za svaku zemlju ili regijon saradjujemo sa pogrebnim drustvom koje ima najvise iskustva za prevoz pokojnika bas iz tog mjesta..

Ukoliko imate smrtni slucaj (ili ocekujete) kontaktirajte nas i informisite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U sto kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objasnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Sva polja su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobodjeno bilo kakve naplate.
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------

Da bi vam olaksali procitajte nas tekst : Procedura prevoza (detaljno)

Najniza cijena prijevoza pokojnika iz inozemstva..