U sklopu naših pogrebnih usluga nudimo prijevoz pokojnika iz njemačke za hrvatsku.

Od početka našeg rada pa sve do danas bazirali smo se isključivo na međunarodni prevoz pokojnika i vremenom smo stekli mnoga iskustva kao i poznanstva širom EU. Sa tim vam dajemo garanciju da će prevoz kao i cijela organizacija sahrane proći u najboljem redu!

Za prijevoz pokojnika dostupni smo svaki dan od 0h-24h, preko naših saradnika nudimo vam ubjedljivo najnizu cijenu prijevoza u Hrvatskoj. U ponudi imamo pogrebnu opremu visokog kvaliteta od čistog hrasta kao i neke laganije varijante od mekog drveta.

Kontaktiranjem naše pogrebne službe pomoću kontakt forme ispod u što kraćem roku dobićete sva potrebna upustva za prijevoz pokojnika kao i ostale pogrebne usluge..

Za naše klijente vršimo prikupljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika.

Obavljamo cijelu organizaciju sahrane u domovini, poštujemo sve rokove i običaje..

Prevoz vršimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima, takođe sarađujemo sa pogrebnicimi koji nemaju problema u sporazumijevanju na stranim jezicima.

Porodicu oslobadjamo bilo kakvog hodanja i završavanja dokumentacije, potrebno je samo da nam obezbijedite osnovne podatke o preminuloj osobi.

Prevoz na relaciji Njemačka – Hrvatska traje najviše 24h

Ukoliko odlučite da prevoz vaših najmilijih obavlja Funus Prevoz u toku obavljanja prevoza u svako doba imate informaciju gdje se nalazi ekipa sa tijelom pokojnika od 0-24h

Ukoliko imate smrtni slučaj (ili očekujete) kontaktirajte nas i informišite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U što kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objašnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------

Da bi vam olaksali pročitajte naš tekst : Procedura prevoza (detaljno)

Najniza cijena prijevoza pokojnika iz inozemstva..