U sklopu naših pogrebnih usluga nudimo prijevoz pokojnika iz njemačke za hrvatsku.

Od početka našeg rada pa sve do danas bazirali smo se isključivo na međunarodni prevoz pokojnika i vremenom smo stekli mnoga iskustva kao i poznanstva širom EU. Sa tim vam dajemo garanciju da će prevoz kao i cijela organizacija sahrane proći u najboljem redu!

Za prijevoz pokojnika dostupni smo svaki dan od 0h-24h, preko naših saradnika nudimo vam ubjedljivo najnizu cijenu prijevoza u Hrvatskoj. U ponudi imamo pogrebnu opremu visokog kvaliteta od čistog hrasta kao i neke laganije varijante od mekog drveta.

Kontaktiranjem naše pogrebne službe pomoću kontakt forme ispod u što kraćem roku dobićete sva potrebna upustva za prijevoz pokojnika kao i ostale pogrebne usluge..

Za naše klijente vršimo prikupljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika.

Obavljamo cijelu organizaciju sahrane u domovini, poštujemo sve rokove i običaje..

Prevoz vršimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima, takođe sarađujemo sa pogrebnicimi koji nemaju problema u sporazumijevanju na stranim jezicima.

Porodicu oslobadjamo bilo kakvog hodanja i završavanja dokumentacije, potrebno je samo da nam obezbijedite osnovne podatke o preminuloj osobi.

Prevoz na relaciji Njemačka – Hrvatska traje najviše 24h

Prevoz vršimo iz inostranstva i u ostale exYu zemlje (Srbija, Bih, Crna Gora) kontaktirajte nas za više informacija.

Ukoliko odlučite da prevoz vaših najmilijih obavlja Funus Prevoz u toku obavljanja prevoza u svako doba imate informaciju gdje se nalazi ekipa sa tijelom pokojnika od 0-24h

Cijena prijevoza pokojnika iz njemačke za Hrvatsku

Što se tiče cijene navedene usluge cijena se formira na osnovu prijeđenih kilometara i pogrebne opreme koju odaberete. Uz našu uslugu prevoza se podrazumijeva oblačenje i uređivanje pokojnika tako da tu uslugu ne naplaćujemo posebno.

Cijena prevoza po kilometru se kreće od 0.20euro do 0.50euro

Cijena pogrebne opreme se kreće od 200 eur pa do 2500eura imamo izbor od preko 10 vrsta sanduka.

Ukoliko imate smrtni slučaj (ili očekujete) kontaktirajte nas i informišite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U što kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objašnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------

Da bi vam olaksali pročitajte naš tekst : Procedura prevoza (detaljno)

Najniza cijena prijevoza pokojnika iz inozemstva..

Iskustvo imamo na relacijama Njemačka – Zagreb, Rijeka, Split, Dubrovnik, Osijek, Ilok, Varaždin, Poreč, Umag, Zadar… i još mnoge druge relacije koje nismo naveli.