Vrsimo prevoz pokojnika iz Inostranstva za Doboj.

Dobojlije zive svagdje u svijetu a najvise u Njemackoj, Austriji, Sloveniji pa i Svajcarskoj. Takodje dosta nasih ljudi se nalazi u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Svedskoj pa i u Rusiji itd..

Vremenom se stvara sve veca potreba za prevozom pokojnika iz svih zemalja inostranstva. Funus Prevoz vec 20 godina sa svojim saradnicima se uspijesno i vrlo profesionalno bavi prevozom vasih najmilijih.

Za godine kojim se bavimo ovim poslom obisli smo skoro sva veca i manja mjesta u Evropi a takodje i u BiH tacnije okolina Doboja.

Prevoz smo vrsili u : Bukovicu (Mala, Velika), Boljanic, Busletic, Osjecane, Podnovlje, Paklenicu, Johovac, Lipac, Stanare, Makljenovac, Omanjska, Ritesic, Stanovi i mnoga druga mjesta..

  • Takodje vrsimo cijelu organizaciju sahrane od satora hrane povorke prekada itd..
  • Za nase klijente vrsimo prikupljanje sve potrebne dokumentacije za prevoz pokojnika.
  • Obavljamo cijelu organizaciju sahrane u domovini, postujemo sve rokove i obicaje..
  • Prevoz vrsimo najsavremenijim klimatizovanim vozilima, takodje saradjujemo sa pogrebnicimi koji nemaju problema u sporazumijevanju na stranim jezicima.

Kontaktirajte nas i informisite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U sto kracem roku poslacemo vam ponudu u kojoj je objasnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
-------------------------------------------------