5/5 - (6 votes)

Od početka našeg rada bazirali smo se na prevoz pokojnika iz Češke za Srbiju, BiH, Hrvatsku i Crnu Goru. Najviše iz razloga što u vrijeme kad smo mi započeli raditi prevoz iz Češke to je malo pogrebnika radilo a potreba za takvom vrstom prevoza se često događa.

~ Prevoz pokojnika iz Češke, Slovačke u sve bivše exYu zemlje (Srbija, Hrvatska, BiH, Crna Gora)

~ Pomoć pri završavanju sve potrebne dokumentacije

~ Oblačenje i uređivanje pokojnika

~ Imamo širok izbor pogrebne opreme od hrastovog i mekog drveta

Cijena prevoza pokojnika iz Češke

Što se cijene tiče ona varira od 0.40 euro centi po kilometru do 0.60 euro centi takođe imate pogrebnu opremu od mekog drveta koja košta svega 200 eur do najkvalitetnijih hrastovih sanduka koji koštaju i do 2000 eur. Vi nas svakako kontaktirate i dobijete kompletnu cijenu sa pogrebnom opremom za vaš slučaj.

Ukoliko odlučite da prevoz vaših najmilijih obavlja Funus Prevoz u toku obavljanja prevoza u svako doba imate informaciju gdje se nalazi ekipa sa tijelom pokojnika od 0-24h

Ukoliko imate smrtni slučaj (ili očekujete) kontaktirajte nas i informišite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U što kraćem roku poslaćemo vam ponudu u kojoj je objašnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevozaUkoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje.. U nastavku ćemo vam ukratno objasniti prevoz pokojnika iz nekih gradova Njemačke.

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
Viber i WhatsApp DE : +4915774564467
-------------------------------------------------

Prevoz pokojnika iz sledećih gradova Češke :

Prag, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Teplice, Opava u Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

U Češkoj ima oko 9000 Srba 7000 Hrvata, Bosanaca oko 3500 a Crnogoraca po najmanje svega 1500.