4.4/5 - (14 votes)

Ukoliko imate potrebu za prevozom pokojnika iz St. Gallena (Švajcarska) u zavičaj (Srbija, Hrvatska, Bosna, Crna Gora, Makedonija) potrebno je da angažujete profesionalno pogrebno preduzeće koje ima iskustva sa prevozom pokojnika iz St. Gallena.

U teškim trenucima gubitka voljenog člana porodice ili prijatelja, organizacija pogrebnih usluga i prevoza pokojnika može biti izuzetno stresna i emocionalno iscrpljujuća. Upravo u takvim trenucima, želite se osloniti na iskusnog partnera koji će vam olakšati teret i brinuti se o svim potrebnim detaljima. U usluzi prevoza pokojnika iz St. Gallena za ceo Balkan, mi smo tu da pružimo podršku i profesionalne usluge koje su vam potrebne.

Iskustvo

Naša firma sa ponosom može da se pohvali više od 20 godina iskustva u prevozu pokojnika. Tokom tih godina, stekli smo neprocenjivo znanje i iskustvo u pružanju usluga prevoza pokojnika na najvišem nivou. Naš tim posvećenih stručnjaka razume osetljivost i pažnju koju zahteva ovakav posao i trudi se osigurati da sve bude izvedeno s maksimalnim poštovanjem i saosećanjem prema porodici preminulog.

Namjenska vozila za prevoz pokojnika

Sigurnost i dostojanstvo prevoza pokojnika su naši glavni prioriteti. Zato smo uložili značajna sredstva u nabavu i opremanje namjenskih vozila za prevoz pokojnika. Naša vozila su opremljena po EU standardima.

Širok izbor pogrebne opreme

Osim što se brinemo o samom prevozu, takođe razumemo da svaka porodica ima svoje jedinstvene potrebe i želje kad je reč o pogrebnim uslugama. Zato vam nudimo širok izbor pogrebne opreme prilagođene različitim vjeroispovestima i osobnim preferencijama. Naš cilj je osigurati da se sve usklađuje s vašim željama i da se dostojno oda počast preminulom.

Dostupni od 0-24

Naša posvećenost vašim potrebama ne poznaje vremenska ograničenja. U slučaju bilo kakvih hitnih situacija ili kada nas trebate, dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. Naši brojevi telefona su otvoreni non-stop kako bismo vam pružili podršku i pomoć kad god nam zatrebate. Vaša sigurnost i zadovoljstvo su nam prioritet u svakom trenutku.

Naša pogrebna vozila širom EU

This image has an empty alt attribute; its file name is naapogrebnavozilaueu-1-1024x829.jpg

Takođe pokrivamo cijelu EU pa svakodnevno vršimo prevoze i iz drugih zemalja : Njemačka, Austrija, Holandija, Danska, Švedska,

Ukoliko imate smrtni slucaj (ili očekujete) kontaktirajte nas i informišite se o postupku prevoza umrlih kao i cijenama prevoza (sanduk, limeni sanduk, garniture). U što kraćem roku poslaćemo vam ponudu u kojoj je objašnjena cjelokupna procedura prevoza pokojnika kao i cijena prevoza. Ukoliko ste zadovoljni ponudom dogovaramo se za dalje..

Polja označena sa * su obavezna !! Kontaktiranje je potpuno besplatno i oslobođeno bilo kakve naplate. I informacije vam pružamo bez bilo kakve obaveze prema nama!
-------------------------------------------------
Tel- Viber i WhatsApp : +38766162418
Viber i WhatsApp DE : +4915774564467
-------------------------------------------------